Endnu en fra grøntsagsskuffen! Den her kræver riiigeligt smør og 2 æg til spejlæg.
Spejlæg i brunet smør!!! WTF
Har dig og det brunede æg ikke mødt hinanden endnu, så er det på tide! Jeg lover det vil blive en vidunderlig afhængighedsskabende kærlighedsaffære, I går i møde sammen. Det brunede æg er klar på lange gåture ved vesterhavet, skønne Hollywoodkys på strøget og en tur til Lanzarote i sommerferien! DET er PERFÆGT!

Spejlæg i brunet smør og mange grøntsager
Ingredienser
- 2 æg
- 20 g smør – til stegning
- 1/4 hoved spidskål
- 3 markchampignon
- 2 snackgulerødder
- 6 stk mini mozzarellakugler, vendt i lidt olivenolie og havsalt
- syltede hvide løg
- toppen fra et forårsløg – det grønne
- havsalt
Sådan gør du
- Varm en pande godt op og steg spidskål, gulerødder og champignon i lidt olivenolie, halvvejs færdige vendes grøntsagerne i. Tilsæt halvdelen af smørret og smag til med havsalt på alle grøntsager. De skal steges, så de er sprøde med god stegeskorpe.
- Efter grøntsagerne – eller på en anden pande – steges spejleæggene i det resterende smør. Smørret skal brune! Når det bruner tager du en ske og vipper panden og "glaserer" toppen af spejlæggene med det brunede smør.
- Snit forårsløgtoppen fint, find de syltede løg og mozzarellakuglerne frem.
- Anret det hele på en tallerken med grøntsagerne i den ene side og de brunede spejlæg i den anden. Fordel mozzarella, syltede løg og forårsløg med let hånd.
- Så er der serveret! Husk kaffen…

