Når du vågner om morgenen og bare har helt vild meget lyst til hønsesalat, så er det den her opskrift du skal bruge!

Sådan havde jeg det i dag da jeg stod op, og jeg havde heldigvis et stykke stegt kyllingebryst der bare lå og ventet på at blive til noget inde i køleskabet. Med min store fascination af mayo, så var der heller ikke langt fra tanke til handling. Jeg fik hurtigt hakket, rørt og tilsmagt en skøn hønsesalat med hvad jeg nu ellers havde i skufferne.

2. trixs det spiffer din hønsesalat op på level 100

OG det er 1: løg pulver!!!!!! smag din hønsesalat til med løgpulver og frisk purløg, og så er der altså sour cream and onion fest i din mund fra morgenstunden. 2 trix: TOMAT DUST!!!!!!! sprinkle din anretning med tomat dust, aka frysetørret tomat, og du vil få små smags explosioner i munden når dusten rammer tungen. Det er et skønt sødt og syrligt indslag der lige bryder den fede cremet hønsesalat.

PS: der er hønsesalt til mere end en person, eller der er til din frokost også!

5 af 1 stemme

Hønsesalat wrap

Antal 1 personer

Ingredienser

Wrap:

  • 2 æg
  • smør til stegning

Hønsesalat:

  • 1 stk stegt kyllingbryst
  • 1/2 rødløg
  • purløg
  • 1 stang bleg selleri
  • 1 spsk syltede løg
  • 2 spsk mayo
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk løg pulver ikke granulat, men pulver!
  • skal og saft fra 1/2 citron
  • 1 tsk dijon
  • salt og peber

Topping:

  • 1/4 rødløg
  • 4 stk ramsløg
  • 3 små tomater
  • 2 cornichonger
  • tomat dust

Sådan gør du

Wrap:

  • Pisk æg sammen med lidt salt, tænd blusset på middel varme og smelt lidt smør.
  • hæld æggemassen på og steg den ved lav varme, flip den halvvejs og giv den lige 2 sek.

Hønsesalat:

  • Skær kyllingbrystet, løg og selleri ud i tern, kom det i en skål sammen med de øvrige indgridienser.
  • Smag til med salt og peber.

Topping:

  • Find dit topping frem og klargør det til anretning.
Kategori: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk
Egenskab: Glutenfri, Keto, LCHF

Skriv en kommentar

Close
Close