Tartarsauce med estragon

18

Tartarsauce med estragon

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 2 æg
  • 1 bundt estragon
  • 2 spsk cornichoner
  • 2 spsk capers
  • 1 skalotteløg
  • 1/2 tsk Dijon
  • 1/2 citron (skal og saft)
  • 1/2 tsk karry
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk havsalt
  • friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog æggene hårdkogte, køl ned, pil og hak i små tern.
  • Finthak den friske estragon. Jeg hakker også stænglerne – de er som regel bløde og er fulde af smag.
  • Hak skalotteløg, cornichoner og capers i fine tern.
  • Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og evt. lidt mere citronsaft.
Kategori: Tilbehør
Køkken: Fransk
Egenskab: Glutenfri, Keto, LCHF, Sukkerfri, Vegetarisk

Her spiste vi panko paneret fiskefileter med tartarsauce, grillet butternut squash og grøn salat med vejsidebodens vinaigrette! haps!!

Skriv en kommentar

Close
Close