
Tartarsauce med estragon
Ingredienser
- 3 spsk mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche 18%
- 2 æg
- 1 bundt estragon
- 2 spsk cornichoner
- 2 spsk capers
- 1 skalotteløg
- 1/2 tsk Dijon
- 1/2 citron (skal og saft)
- 1/2 tsk karry
- 1/2 tsk gurkemeje
- 1/2 tsk havsalt
- friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Kog æggene hårdkogte, køl ned, pil og hak i små tern.
- Finthak den friske estragon. Jeg hakker også stænglerne – de er som regel bløde og er fulde af smag.
- Hak skalotteløg, cornichoner og capers i fine tern.
- Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og evt. lidt mere citronsaft.
Her spiste vi panko paneret fiskefileter med tartarsauce, grillet butternut squash og grøn salat med vejsidebodens vinaigrette! haps!!
