Estragon mayo

265

Mayoens svar på bearnaise! den kan bruges til ALT. Jeg mener ALT.

5 af 1 stemme

Estragon mayo

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 1 bundt estragon
  • 4,5 dl neutral olie
  • 2 spsk eddike
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1/2 tsk havsalt

Sådan gør du

  • Blend eller pisk de 2 æggeblommer sammen med dijon, havsalt og eddike indtil massen er luftig.
  • Hak estragon groft (jeg hakker også stænglerne) og blend den sammen med olien, indtil den bliver smuk grøn i farven.
  • Tilsæt nu den grønne olie i en tynd strøm til din mayo, imens der piskes eller blendes.
  • Hvis den bliver for tyk kan du justere med lidt koldt vand – og omvendt med mere olie.
Kategori: Dressing
Køkken: Fransk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close