En herlig frokostret, dejlig mættende blandt andet på grund at pofiberen i æggemassen. Men selvfølgelig også mængden af kål og protein!

Luksusfrokost med spansk tortilla

Da jeg lavede denne ret til frokost til min mand Niels og jeg, lavede jeg en dobbelt portion og delte tortillaen inden jeg kom den på tallerkenen! En luksus frokostret, som ikke tager lang tid at lave og som i virkeligheden også sagtens kan spises til morgenmad med en kop kaf’ som sidevogn!

5 af 2 stemme

Spidskålstortilla med ost og bacon

Antal 1 person

Ingredienser

Totilia:

  • 2 æg
  • 1 spsk pofiber
  • 1 knivspids havsalt
  • en håndfuld snittet spidskål
  • en håndfuld revet mozzarella ost

Sådan gør du

Tortilla:

  • Bland æg med pofiber og salt.
  • Snit spidskål og kom det i æggemixen og rør rundt.
  • Varm en pande op til middel varme og kom smør på panden.
  • Steg æggemassen til en tortilla, flip den halvvejs og steg den ligeledes på modsatte side.
  • Kom revet mozzarellaost på toppen og flip den ene halvdel over den anden, så den har smeltet ost i midten.

Topping:

  • Steg 2 stykker bacon.
  • Find tilbehøret frem.
  • Saml det hele på toppen af tortillaen og så er der serveret!
Kategori: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk
Egenskab: Glutenfri, Keto, LCHF, Uden mælk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close