De her pandekager er perfekte til det mexikanske feast. De er uden mel, så de fleste kan være med. De er også super gode til madpakken, eller som en slags salt morgenpandekage, hvor man kan smide skinke, ost og røræg ind i, og på den måde får et hurtigt alternativ til morgenbollen.
Madpandekager uden mel
Ingredienser
- 150 g mandelmel (annoncelink)
- 5 dl sødmælk eller mandelmælk
- 7 æg
- 2 tsk salt
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk løgpulver
- 1 tsk spidskommen
- 2 spsk HUSK loppefrøskaller (annoncelink)
- smør og neutral olie til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser bortset fra Husk i en blender og blend i 5 min, så dejen bliver max glat.
- Tilsæt Husk og blend kort.
- Lad dejen hvile i 15 min før du steger, HUSK'en skal lige udvikle sig maximalt nemlig.
- Steg nu pandekagerne i lidt smør og neutral olie ved middel varme, vendes første gang når den har ligget lidt længer på panden end normale pandekager med mel.det kræver lige et par forsøg, da det er noget svære end alm pandekager.
Noter
Jeg køber mine specielle ingredienser her: