Cookies med ruby & hvid chokolade

372

Denne opskrift er ikke min, den er Solrøds usleben diamant, min gode veninde og bare generelt verdens dejligste kvindes opskrift på skønne chewie cookies.

Damen bage er Katharina da Costa (tjek hendes kage insta her)

Det er en opskrift der fungere uanset hvordan du bager dig an! Du kunne lade dine unger lave dejen og den ville stadig blive god. Du kunne ligsom jeg gjorde her udskifte både hvidt sukker og brunfarin med kokossukker, og de bliver stadig gode, og sidst men ikke mindst så er de gode direkte fra frost eller køl hvis du nu som du burde lave en ekstra stor portion så du har lidt skøn dej ved hånden til en gråvejrs dag!

5 af 2 stemme

Cookies med ruby & hvid chokolade

Antal 12 stykker

Ingredienser

  • 120 g sukker – jeg brugte kokossukker
  • 140 g brunfarin – jeg brugte kokossukker
  • 140 g smør – blødt
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk havsalt
  • 100 g hvid chokolade
  • 50 g ruby chokolade

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen på 160 C
  • Pisk smør og sukker sammen.
  • Tilsæt æg.
  • Bland de tørre ingredienser og tilsæt til resten lidt af gangen.
  • Hak den hvide chokolade og kom i dejen og rør kort.
  • Form 12 kugler, og blaser 5 på bagepladen forklædt med bagepapir.
  • Bag dem i ca 12 minutter eller il de er gyldene.
  • Kom ruby chokolade knapperne på de varme cookies lige når de kommer ud af ovnen.
  • Lad dem køle på køkkenbordet, så bliver de sprøde i bunden.
  • Kan fryse eller ligges på køl som rå dej. Holder sig køl i 14 dage, holder sig på frost i op til 4 måneder.
Ret: Bagværk, Kage
Køkken: Dansk

Skriv en kommentar

Close
Close