En herlig frokostret, dejlig mættende blandt andet på grund at pofiberen i æggemassen. Men selvfølgelig også mængden af kål og protein!
Luksusfrokost med spansk tortilla
Da jeg lavede denne ret til frokost til min mand Niels og jeg, lavede jeg en dobbelt portion og delte tortillaen inden jeg kom den på tallerkenen! En luksus frokostret, som ikke tager lang tid at lave og som i virkeligheden også sagtens kan spises til morgenmad med en kop kaf’ som sidevogn!
Spidskålstortilla med ost og bacon
Ingredienser
Totilia:
- 2 æg
- 1 spsk pofiber
- 1 knivspids havsalt
- en håndfuld snittet spidskål
- en håndfuld revet mozzarella ost
Toppings:
- 2 stk bacon
- syltede hvide løg
- shawarma chili
- purløgsmayo
Sådan gør du
Tortilla:
- Bland æg med pofiber og salt.
- Snit spidskål og kom det i æggemixen og rør rundt.
- Varm en pande op til middel varme og kom smør på panden.
- Steg æggemassen til en tortilla, flip den halvvejs og steg den ligeledes på modsatte side.
- Kom revet mozzarellaost på toppen og flip den ene halvdel over den anden, så den har smeltet ost i midten.
Topping:
- Steg 2 stykker bacon.
- Find tilbehøret frem.
- Saml det hele på toppen af tortillaen og så er der serveret!