Syltede skoleagurker

1.1K

De her små syltede skoleagurker kan bare noget helt særligt! De er så sprøde og søde, og ser bare så fantastisk skønne ud. Når man sylter dem i stedet for de store agurker, får man også en mere sprød oplevelse i munden. Så når de er til at købe for penge i supermarkederne, så køber jeg altid rigeligt og får syltet til husbehov.

Det magiske krydderi til små syltede agurker

Dildfrø kan også noget magisk, især i syltelager. Sammen med stjerneanis er det det krydderi, jeg ubetinget bruger allermest af i mit syltekøkken. Hvis du har svært ved at finde dildfrø på supermarkedshylderne, så hop ind hos din lokale grønthandler. De sælger som regel alverdens krydderier i OK store mængder, til bitte små priser. Det er nemlig bare ikke det samme uden dildfrø.

Tjek mine andre sylteopskrifter ud, hvis du skal have styr på karlekammeret!

5 af 1 stemme

Syltede skoleagurker

Antal 2 glas

Ingredienser

  • 14 stk skoleagurker
  • 5 dl lagereddike
  • 3 dl rørsukker
  • 2 tsk sorte peberkorn
  • 2 tsk gule sennepsfrø (annoncelink)
  • 2 spsk dildfrø (annoncelink)

Sådan gør du

  • Skyl agurkerne og prik dem over det hele med en gaffel. Fordel agurkerne stående i 2 store sylteglas.
  • Kog de resterende ingredienser og hæld lagen over agurkerne – helt op til kanten – og skru lågene på.
  • De er klar til at spise den efterfølgende dag, og holder sig i op til et år uden at have været åbnet.
Ret: sylt, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Glutenfri, Uden æg, Uden mælk, Vegansk, Vegetarisk

Skriv en kommentar

Close
Close