Syltede skoleagurker

616

De her små syltede skoleagurker kan bare noget helt særligt! De er så sprøde og søde, og ser bare så fantastisk skønne ud. Når man sylter dem i stedet for de store agurker, får man også en mere sprød oplevelse i munden. Så når de er til at købe for penge i supermarkederne, så køber jeg altid rigeligt og får syltet til husbehov.

Det magiske krydderi til små syltede agurker

Dildfrø kan også noget magisk, især i syltelager. Sammen med stjerneanis er det det krydderi, jeg ubetinget bruger allermest af i mit syltekøkken. Hvis du har svært ved at finde dildfrø på supermarkedshylderne, så hop ind hos din lokale grønthandler. De sælger som regel alverdens krydderier i OK store mængder, til bitte små priser. Det er nemlig bare ikke det samme uden dildfrø.

Tjek mine andre sylteopskrifter ud, hvis du skal have styr på karlekammeret!

Jeg sælger også mange andre forskellige slags sylt i min butik, hvis du har lyst til at smage…

5 af 1 stemme

Syltede skoleagurker

Antal 2 glas

Ingredienser

  • 14 stk skoleagurker
  • 5 dl lagereddike
  • 3 dl rørsukker
  • 2 tsk sorte peberkorn
  • 2 tsk gule sennepskorn
  • 2 spsk dildfrø

Sådan gør du

  • Skyl agurkerne og prik dem over det hele med en gaffel. Fordel agurkerne stående i 2 store sylteglas.
  • Kog de resterende ingredienser og hæld lagen over agurkerne – helt op til kanten – og skru lågene på.
  • De er klar til at spise den efterfølgende dag, og holder sig i op til et år uden at have været åbnet.
Kategori: sylt, Tilbehør
Køkken: Dansk
Egenskab: Glutenfri, Uden æg, Uden mælk, Vegansk, Vegetarisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close