Sprød salat vendt med salsa verde og toppet med mandler, ny bælget ærter og syltede hvide løg. Så har man faktisk ikke brug for så meget andet. Jeg kunne spise denne salt morgen, middag og aften og ville ikke være ked af det.
Fennikel og salsa
Fennikel er ikke altid lige den mest købte grøntsag, hvilket er en fejl. Den er så skøn, mega sprød og smager let af anis eller lakrids som mine unger siger. Den er også en herlig gæst sammen med gnavegrøntsagerne til dip om fredagen eller i madpakkerne. Fennikel er også et vidunderbarn braiseret i masser af fløde og serveret med god surdejs brød eller som tilbehør til et andet hovede emne.
Fennikel salat med salsa verde
Ingredienser
- 1 stk fennikel
- 1/2 stk sommer hvidkål
- 1/4 hovede blomkål
- 1 lille hovede romain salat
- 1 bakke ærter i bælg
- 1 håndfuld mandler
- hvide syltede løg
- salsa verde
Sådan gør du
- Snit fennikel, hvidkål og blomkål fint.
- skær romain salaten i chunks.
- Bælg ærterne.
- Hak mandlerne groft.
- Bland det hele med salsa verden og pynt med syltede hvid løg og anret på et smukt fad.