Fransk vinaigrette

217

Ophavskvinden for denne franske vinaigrette er min kollega Cecilie Baas – eller faktisk hendes franske far! Den er blevet en del af mit hverdags- og festrepertoire, og den er et skønt friskt afbræk til den med dijon og sukker.

5 af 1 stemme

Fransk vinaigrette

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 2 dl rødvinseddike
  • 2 dl olivenolie
  • 1 dl rapsolie
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk havsalt
  • frisk kvernet peber
  • 2 citroner – skal og saft her fra

Sådan gør du

  • Pil og hak rødløg og hvidløg i små tern.
  • Riv skallen fra citronerne og pres saften.
  • Kom det hele i et sylte glas og lad det stå og marinere i min 10 min inden brug.
  • Holder sig i 1 uges tid på køl, bliver enlig ikke dårlig – men løgende bliver over løget… hvis det giver mening.
Kategori: Dressing
Køkken: Fransk
Egenskab: Sukkerfri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close