Brødkrumme

332

Daggammelt surdejsbrød gemmer på så meget smag og umami! og du skal 100 pro prøve denne opskrift næste gang du ligger inde med noget brød du ikke skal bruge, brødkrumme kan nemlig bruges til vildt mange ting i dit hverdags køkken. Som salat topping, præcis som du ville bruge klassiske brød crutonger, til at panere i og til at spæde og give smag i veggie – og kød farser!

4.5 af 2 stemme

Brødkrumme

Antal 1 portion

Ingredienser

  • daggammelt surdejsbrød (den mængde du nu har)
  • olivenolie
  • havsalt
  • ristede hel boghvede

Sådan gør du

  • Snup dit daggammelt brød og skær det i crutong størrelse.
  • Fyr dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie og salt.
  • Bag brød crutongerne i ovnen på 180 C i ca 15 min eller til gyldnede og sprøde.
  • Når de er kølet af smider du dem i foodprocessoren og blender til det er helt fint delt.
  • Vend det med ristede hel boghvede
  • Opbevar brødkrummen i en beholder med log i køleskabet, så bliver de nemlig ikke så hurtigt harske. de holder sige omkring 4 uger på køl.
Egenskab: Sukkerfri, Vegansk, Vegetarisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close