Glutenfri squash kage med chokolade

326

Nok den nemmeste måde at få børn til at spise grøntsager! lav kage ud af dine grøntsager og så skal de nok glide ned. Denne opskrift er også uden mel og sukker! så du kan bare binge helt amok på den her squash kage med chokolade.

4.5 af 2 stemme

Glutenfri squash kage med chokolade

Antal 6 personer

Ingredienser

Kagedej:

  • 100 g mandelmel
  • 60 g Sukrin Gold eller kokossukker
  • 50 g kokosmel
  • 150 g kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk HUSK
  • 2 tsk vaniljepasta
  • 4 æg
  • 150 g smør
  • 300 g squash (revet vægt)

Fransk glasur med kokos:

  • 2 dl vand
  • 200 g rørsukker eller kokossukker eller Sukrin Melis
  • 200 g smør
  • 2 æg
  • 100 g kakao
  • 2 tsk vaniljepasta
  • 2 dl kokosmel

Sådan gør du

Kagedej:

  • Forvarm din ovn på 165 C.
  • Pisk Sukrin Gold eller kokossukker og æg i en skål, til letluftige.
  • Monter smeltet smør og vaniljen.
  • Kom squashen i blandingen.
  • Bland de tørre ingredienser (bortset fra chokoladen) i en anden skål og tilsæt dem lidt af gangen til den våde blanding.
  • Hak din foretrukne chokolade i små tern.
  • Smør din kage form eller for den med bagepapir.
  • Hæld din kagedej i formen og drys chokoladeternene oven på kagen.
  • Bag kagen i 40 min.
  • Lad den køle af inden du smør din franske glasur på toppen. 

Fransk glasur med kokos:

  • Kog vand og sukker/sødemiddel.
  • Smelt smørret og kom det i blandingen.
  • Under omrøring kommes æg, kakao og vanilje i.
  • Kom glasuren på kagen når kagen har kølet af med glasuren stadig er stuetemperatur. Glasuren sætter sig nemlig på køl.

Tips

Jeg køber mine specielle ingredienser her:
Kokossukker
Sukrin Gold
Sukrin Melis
Mandelmel
Vanijepasta
Egenskab: Glutenfri, Keto, LCHF, Sukkerfri, Vegetarisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close