Røræg stegte i hvidløgssmør får mig i så godt humør at jeg faktisk ville være ok tilfreds med at verden gik under 5 minutter efter jeg havde spist. Det er ikke noget man skal snydes for, der er himlen.

5 af 1 stemme

Hvidløgs æg

Antal 1 person

Ingredienser

Hvidløgs æg:

  • 2 æg
  • 2 spsk fløde
  • salt til tilsmagning
  • 2 spsk hvidløgs smør
  • nigella frø

Tilbehør:

  • 2 gulerødder
  • 1/4 spidskål
  • 2 stk bacon
  • et par humpler god ost

Sådan gør du

Hvidløgs æg:

  • Pisk æg, fløde og salt sammen og steg det ved middel varme på en panden i hvidløgssmør.

Tilbehør:

  • Skræl 2 gulerødder og steg dem på panden i lidt hvidløgssmør, snit spidskålen og vend det i sammen med gulerødderne lige kort til sidst.
  • Steg 2 stykker bacon.
  • Anret det hele på en tallerken og drys med nigella frø, og husk for guds skyld osten on the side.
Kategori: Morgenmad
Køkken: Dansk
Egenskab: Glutenfri, Keto, LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close