Røræg stegte i hvidløgssmør får mig i så godt humør at jeg faktisk ville være ok tilfreds med at verden gik under 5 minutter efter jeg havde spist. Det er ikke noget man skal snydes for, der er himlen.
Hvidløgs æg
Ingredienser
Hvidløgs æg:
- 2 æg
- 2 spsk fløde
- salt til tilsmagning
- 2 spsk hvidløgs smør
- nigella frø
Tilbehør:
- 2 gulerødder
- 1/4 spidskål
- 2 stk bacon
- et par humpler god ost
Sådan gør du
Hvidløgs æg:
- Pisk æg, fløde og salt sammen og steg det ved middel varme på en panden i hvidløgssmør.
Tilbehør:
- Skræl 2 gulerødder og steg dem på panden i lidt hvidløgssmør, snit spidskålen og vend det i sammen med gulerødderne lige kort til sidst.
- Steg 2 stykker bacon.
- Anret det hele på en tallerken og drys med nigella frø, og husk for guds skyld osten on the side.