Den vegetariske og veganske kebab du ikke vil hjem fra, læs om tilblivelsen til dette vidunder over på opskriften Glaskålskebab og gule hveder – det er nemlig lidt af et mirakel!
Kebab af glaskål
Ingredienser
- 2 hoveder glaskål
- 2 hele løg eller store skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- 1 tommel teriyaki
- 1/2 dl soya
- 2 spsk kokosolie
- 1/2 dl hoisin sauce
- 2 spsk sweet chili sauce
- 2 spsk hele korianderfrø
Sådan gør du
- Kom teriyaki, soya, hoisin og sweet chili sauce i en gryde og reducér til halvdelen.
- Rist korianderfrø og mal dem til mel.
- Glaskålene skrælles, halveres og skæres i tynde skiver.
- Løg og hvidløg skrælles og skæres ligeledes i tynde skiver.
- Skræl ingefær og riv den så fint som muligt.
- Kom det hele sammen i et ild fast fad og sæt det i ovene på 200 C i ca en time, rør jævenligt i fadet.