Brunsvigercreme Gaveæske (øko)

(1 kundeanmeldelse)

kr. 185,00

Gaveæske med 3 stk Brunsvigercreme
Fint lille opskriftshæfte medfølger!

Nettovægt: 3 x 185 gram

 

Varenummer (SKU): VSB-BRG Kategori:
Facebook Twitter Pinterest

Beskrivelse

Den perfekte gave til personen som (åbenbart ikke) har alt! Der findes næppe et menneske på jorden, som ikke bliver fuldstændig HAPPY, når du giver dem denne snaskede gaveæske med 3 glas Brunsvigercreme – hvis altså du ikke selv lige når at nuppe et enkelt glas fra æsken, inden du giver gaven videre ?

Den smørbare brunsviger er enhver slikmunds drøm! Det er faktisk helt vildt, at man så nemt kan få sit brunsviger fix, ved bare at åbne et glas om søndagen og smøre det direkte oven på sit morgenbrød. Modtageren af gaveæsken kommer 100% til at elske dig endnu højere!

Brunsvigercreme gaveæsken leveres i et flot paprør påsat label, så din gave selvfølgelig ser super luksus ud! Inde i røret gemmer der sig et lille fint opskriftshæfte, med inspiration til hvordan Brunsvigercremen kan skaffes af vejen hurtigst muligt.

Holdbarhed:

Brunsvigercreme har en “bedst før” dato, der ligger 9 måneder efter produktionsdato. Efter åbning skal produktet opbevares på køl.
Du kan altid se produktionsdato i bunden af glasset. Vi producerer løbende små batches, så din creme altid er så frisklavet som muligt.

Ingredienser:

43% brun farin* (roesukker, rørsukkersirup), 25% SMØR* (saltet), 17% SØDMÆLK*, glukose* (druesukker), rørsukker*, ÆGGEBLOMME* (pasteuriseret), majsstivelse* og vaniljesukker*.

(*) = økologisk

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: 1724 kJ / 412 kcal
Fedt: 21,5 gram (heraf mættede fedtsyrer: 13,8 gram)
Kulhydrat: 53,5 gram (heraf sukkerarter: 51,0 gram)
Protein: 1,2 gram
Kostfibre: 0,0 gram
Alkohol: 0,0 gram
Salt: 0,3 gram

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

1 anmeldelse af Brunsvigercreme Gaveæske (øko)

  1. Lelo

    Fik denne gaveæske som en gave fra en kammerat, og selvom der er 3 i får de hurtigt ben at gå på. Det smager vidunderligt. Det bliver helt sikkert årets mandelgave hjemme hos os. Så længe den bliver i hjemmet har jeg vundet xD.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close
Close