Handelsbetingelser

Når du handler på Vejsideboden.dk indgår du aftale med:

Vejsideboden
v/Marlene Brogård Lindegaard
Solrød Byvej 46
2680 Solrød Strand

Telefon: 26298126
E-mail: hej@vejsideboden.dk

Juridiske forhold

Vejsideboden er en ikke momsregistreret hobbyvirksomhed. Når du handler på vejsideboden.dk indgår du derfor ikke aftale med en juridisk enhed i form af et selskab, men derimod med en privatperson. Derudover gælder de samme vilkår, som når du handler varer over internettet hos et selskab.

Betaling

Vejsideboden modtager kun betaling med MobilePay. Da Vejsidebodens produkter fremstilles på baggrund af efterspørgsel hos kunderne, vil varerne først blive afsendt, når du via MobilePay har overført betaling for dine varer og fragten (det samlede beløb). Alle beløb er oplyst i danske kroner (DKK).

Levering

Vejsideboden tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 16 samme dag, ordrer herefter afsendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til DAO Pakkeshops i hele Danmark. Fragtpriser starter ved 45 kr. Varer vil blive leveret til den DAO Pakkeshop, som ligger nærmest den adresse der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive afsendt fra Vejsideboden 1-3 hverdage efter bestillingen.

Reklamationsret

Da Vejsideboden forhandler fødevarer og opererer efter samme principper som et netsupermarked, ydes der ikke reklamationsret på Vejsidebodens varer. Det vil sige at du ikke kan fortryde hele eller dele af dit køb, når du handler med Vejsideboden.

Du kan til gengæld godt klage over varer som ikke er i orden. Hvis du modtager varer som ikke er i orden, skal du give Vejsideboden besked med det samme. Ring til Marlene på telefon 26298126 eller send en e-mail til hej@vejsideboden.dk og forklar hvad der er galt – vedhæft et foto af produktet, når du sender din e-mail. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende.

Du kan læse mere om dine rettigheder, når du handler dagligvarer på nettet her:
https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/e-handel/netsupermarkeder/

Refusion

Hvis du får medhold i en klage over kvaliteten på en vare købt hos Vejsideboden, vil beløbet blive refunderet med MobilePay til det samme mobilnummer, som oprindeligt blev anvendt ved betaling af varen.

Returret / Fortrydelsesret

Da Vejsideboden forhandler fødevarer og opererer efter samme principper som et netsupermarked, ydes der ingen returret eller fortrydelsesret på Vejsidebodens varer. Det vil sige at du ikke kan fortryde eller returnere dit køb, når du handler med Vejsideboden.

Du kan dermed heller ikke fortryde dit køb, ved at nægte modtagelse af varen.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her:
https://kpo.naevneneshus.dk/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: hej@vejsideboden.dk

Close
Close