Go Back
+ servings
5 af 1 stemme

Kebab af glaskål

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 hoveder glaskål
  • 2 hele løg eller store skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tommel teriyaki
  • 1/2 dl soya
  • 2 spsk kokosolie
  • 1/2 dl hoisin sauce
  • 2 spsk sweet chili sauce
  • 2 spsk hele korianderfrø

Sådan gør du

  • Kom teriyaki, soya, hoisin og sweet chili sauce i en gryde og reducér til halvdelen.
  • Rist korianderfrø og mal dem til mel.
  • Glaskålene skrælles, halveres og skæres i tynde skiver.
  • Løg og hvidløg skrælles og skæres ligeledes i tynde skiver.
  • Skræl ingefær og riv den så fint som muligt.
  • Kom det hele sammen i et ild fast fad og sæt det i ovene på 200 C i ca en time, rør jævenligt i fadet.
Ret: Aftensmad
Køkken: Japansk
Keyword: Vegansk, Vegetarisk