Skær spidskål i tern.
Rip grønkålen og pluk den ned i mundrette stykker.
Skær bacon i tern, steg på en pande i lidt olivenolie og tilføj de 2 slags kål på panden når baconen er halvt færdig. Det skal bare lige steges kort i et par minutter, vend det hele tiden godt sammen på panden.
På en anden pande (jeg foretrækker en pande med Tefal-belægning til tilberedning af æg) steges de 2 æg nu i smør på lav varme. Når æggehviden har sat sig, skal du trække den klare hinde, der ligger henover blommen af med 2 fingre. Dette gør du ved at placere dine fingre for enden af blommen mod hviden (som er tilberedt) og trækker så fingrene tilbage hen over blommen, for derved at trække det utilberedte æggehvide ud på panden, så det også får varme. Der er ikke noget mere frastødende, end den der klare utilberedte hinde, hvis du spørger mig.
Klargør dine sidste elementer: Skoleagurken flækkes på langs, osten skæres i bjælker, shawarma chili, mayo og syltede zittauerløg findes frem.
Nu skal der anrettes: Stegt grønt og bacon lægges på tallerkenen, spejlæg på siden, pynt med både af syltede zittauerløg, dutter med mayo og til sidst dryppes shawarma chili rundt omkring. Ost og agurk on the side!
Til sidst... kaffe i koppen og juice i glasset - HAPS!