Go Back
+ servings
4 af 3 stemme

Glutenfri squash kage med chokolade

Antal 6 personer

Ingredienser

Kagedej:

Fransk glasur med kokos:

  • 2 dl vand
  • 200 g Sukrin Melis (annoncelink) - eller rørsukker / kokossukker
  • 200 g smør
  • 2 æg
  • 100 g kakao
  • 2 tsk vaniljepasta (annoncelink)
  • 2 dl kokosmel

Sådan gør du

Kagedej:

  • Forvarm din ovn på 165 C.
  • Pisk Sukrin Gold eller kokossukker og æg i en skål, til letluftige.
  • Monter smeltet smør og vaniljen.
  • Kom squashen i blandingen.
  • Bland de tørre ingredienser (bortset fra chokoladen) i en anden skål og tilsæt dem lidt af gangen til den våde blanding.
  • Hak din foretrukne chokolade i små tern.
  • Smør din kage form eller for den med bagepapir.
  • Hæld din kagedej i formen og drys chokoladeternene oven på kagen.
  • Bag kagen i 40 min.
  • Lad den køle af inden du smør din franske glasur på toppen. 

Fransk glasur med kokos:

  • Kog vand og sukker/sødemiddel.
  • Smelt smørret og kom det i blandingen.
  • Under omrøring kommes æg, kakao og vanilje i.
  • Kom glasuren på kagen når kagen har kølet af med glasuren stadig er stuetemperatur. Glasuren sætter sig nemlig på køl.

Noter

Jeg køber mine specielle ingredienser her:
Kokossukker
Sukrin Gold
Sukrin Melis
Mandelmel
Vanijepasta
Keyword: Glutenfri, Keto, LCHF, Sukkerfri, Vegetarisk