Go Back
+ servings
3.12 af 18 stemme

Ketoboller

Antal 12 boller

Ingredienser

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 °C på varmluft, med over- og undervarme slået til.
  • Bland alle tørre ingredienser i en skål.
  • Hæld æggehvider og eddike i en foodprocessor, og blend det hvidt og skummende.
  • Tilfør det spilkogende vand til de tørre ingredienser og rør hurtigt rundt med et piskeris.
  • Vend nu æggehviderne i massen, og rør indtil den er fast.
  • Nu kan du forme bollerne, og vende dem i sesam (det er nemmest med en våd hånd) og til sidst lægge dem på en bageblade dækket med bagepapir.
  • Bag dem midt i ovnen i ca. 35 minutter, uden at åbne ovnen under bagning. De har det lidt ligesom små souffléer, så de falder helt sammen hvis man åbner ovnen inden de 35 minutter er gået.

Noter

Hvis du ikke tilsætter hvedegluten, så skal du huske at tilsætte 50 gram mandelmel mere - dvs. i alt 400 gram mandelmel.
Du kan sådan set bruge alle slags loppefrøskaller, men jeg får det absolut bedste resultat med loppefrøskallerne fra HUSK. De koster godt nok en anelse mere end loppefrøskaller fra andre mærker, men du skal bruge så lidt ad gangen, at det næsten ikke kan betale sig at bruge et andet mærke.
Keyword: Glutenfri, Keto, LCHF, Sukkerfri