Go Back
+ servings
5 af 1 stemme

Hjemmelavet kagecreme

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 1 vaniljestang eller 1 spsk vanilie pasta/sukker
  • 100 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 40 g Maizena
  • 4 dl sødmælk

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud af stangen.
  • Bland vaniljekornene med lidt sukker på skærebrættet, med spidsen af din kniv.
  • Pisk vanilje, sukker, æggeblommer og Maizena sammen i en skål.
  • Varm sødmælken og den tomme vaniljestang op i en gryde, og lad det småsimre i 5 minutter.
  • Tilsæt æggeblandingen under kraftig piskning. Fortsæt med at piske i cirka 20 sekunder efter at blandingen er tyknet.
  • Som en sikkerheds option, så kan du lige tage stavblenderen frem og give cremen en tur inden du afslutter, så er du den sikreste kagecremesdronning i byen!
  • Hæld kagecremen op i en skål og dæk cremen med husholdningsfilm (ikke skålen). Herved undgås et tykt skind eller kondens på kagecremens overflade.
  • Sæt kagecremen i køleskabet og lad den afkøle.
Ret: Kage, Sødt
Keyword: Glutenfri, Vegetarisk