Go Back
+ servings
5 af 1 stemme

Ingefær mayo

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 5 dl neutral olie
  • 1 spsk dijon sennep
  • 2 spsk risvins eddike eller lager
  • 1 tsk gurgemaje
  • 1 tommel ingefær frisk revet
  • 1 stang citrongræs
  • 1/2 tsk havsalt

Sådan gør du

  • Riv ingefær så fint som muligt
  • Skær bunden af citrongræsset og bank stangen med noget tungt, dette frigiver smagen i græsset. - hak det her efter i fine fine tern, undlad de sidste 2 cm af toppen (gem evt i fryseren til supper)
  • Blend eller pisk de 2 æggeblommer sammen med havsalt, eddike og dijonsennep indtil massen er luftig.
  • Tilsæt nu neutral olie i en tynd strøm til din mayo, imens der piskes eller blendes.
  • Tilsæt de forskellige smags giver til sidst og blend til homogen.
Ret: Dressing
Køkken: Japansk