Go Back
+ servings
3.40 af 5 stemme

Frokost med avocado, æg og spidskål

Antal 1 person

Ingredienser

Crunch:

De resterende ingredienser:

Sådan gør du

Crunch:

  • Smulder en skive kernerugbrød mellem hænderne eller i en blender.
  • Smelt smør i en lille gryde, hæld smulderet op i og lad det stege indtil det er gyldent og sprødt.

Æg:

  • Kog 2 æg smilende - i min bog er det 7 minutter i forkogt vand.

Avocadoblomst:

  • Halvér avocadoen, tag stenen væk og pil så skindet af (meget vigtigt istedet for at tage den ud med en ske - det giver en mere sammenhængende og håndterbar halv avocado).
  • Snit nu avocadoen på langs i så tynde strimler som muligt, og pres den så flad på langs mellem din ene hånd og knivens flade del af stålet.
  • Nu står du med en lang "pølse" som du kan snørre ind mod sig selv, som en spiral, for så at samle det til en blomst.
  • Med den anden halvdel samlet jeg den som en slange.

De resterende ingredienser:

  • Snit spidskål og find det øvrige tilbehør frem.
  • Saml det hele med snittet spidskål i bunden, og top af med alle de andre ting rundt omkring. Slut af med den sprøde crunch og frisk dild. Jeg var ekstra fancy og hældte hummus og basilikum mayo på hver sin sprøjtepose, for at kunne sprøjte tutter på, som på en restaurant.
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Keyword: Glutenfri, Keto, LCHF, Uden mælk, Vegetarisk