Tag skindet af chorizoen og skær den i tern, kom dem i et mellemstort ildfast fad.
Pil løg og hvidløg, skær dem i tern og kom op til chorizoen.
Sæt det i ovnen på 200°C i ca 20 min. Rør rundt i det halvvejs.
I en gryde koges alle ingredienser til saucen op. Lad det simre indtil det skal bruges.
Pastaen:
Kog pastaen i rigelig vand, let saltet.
Sigt pastaen og gem kogevandet til saucen...
Fyld og toppings:
Skær asparges i små stave og smæk dem ned i pastavandet lige inden pastaen er done.
Skær spidskålen i tern, den skal vendes i sammen med sovs, chorizo og pasta lige inden servering.
Dadeltomaterne flækkes og steges/grilles med skæresiden nedad på en tør brandvarm pande.
Parmesan rives, basilikum plukkes og hvide syltet løg findes frem.
Anretning:
Pasta, asparges, sauce, chorizo og spidskål vendes sammen lige inden servering og kommes på et stort fad. Pynt med grillede tomater, basilikum og syltede løg. Servér revet parmesan on the side.