Go Back
+ servings
5 af 3 stemme

Pandekager uden mel

Antal 20 pandekager

Ingredienser

  • 150 g mandelmel (annoncelink)
  • 5 dl sødmælk eller mandeldrik
  • 7 æg
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk HUSK loppefrøskaller (annoncelink)
  • 1 økologisk citron - skallen herfra
  • 3 spsk Sukrin Gold (annoncelink) - eller kokossukker

Sådan gør du

  • Riv citronskallen på et microplane (eller bare et fint) rivejern.
  • Hæld alle ingredienser (pånær loppefrøskaller) i en blender og blend i ca. 5 minutter, så dejen bliver max glat.
  • Tilsæt loppefrøskaller og blend igen kortvarigt.
  • Lad dejen hvile i 15 minutter før du steger - loppefrøskallerne skal lige suge væske og udvikle sig optimalt.
  • Steg nu pandekagerne i lidt smør ved middel varme. Vend pandekagen første gang, når den har ligget lidt længere på panden, end du ville vente med en normal pandekage med mel. Det kræver lige et par forsøg, da det er lidt sværere.

Noter

Du kan toppe pandekagerne med min sukkerfri chokoladesovs.
Keyword: Glutenfri, Keto, LCHF, Sukkerfri, Vegetarisk