Syltet rødløg med stjerneanis

9

Syltet rødløg med stjerneanis

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 300 g rødløg (pillet vægt)
  • 4 stk hel stjerneanis
  • 6 stk hel sort peberkorn
  • 1,5 dl hvid balsamico eddike
  • 1 dl rørsukker

Sådan gør du

  • Kog din eddike og hele krydderier op i en gryde.
  • Vælg nu om du vil sylte rødløgene hele eller skåret i både eller ringe. Du bestemmer!
  • Kom dem ned i den kogende eddike lage når du har valgt.
  • De skal koges forholdsvist kort hvis du har skåret dem, ca 4 min. Hvis de er hele skal de have omkring 10 min alt efter hvor stor de er, men tag et løg op undervejs og tryk på siden af det med 2 finger, det skal ligsom give efter, ellers skal det have længere tid.
  • Når de er lige akkurat tilberedte slukker du for varmen og komme sukkeret ned i gryden og røre rundt indtil sukkeret er opløst.
  • Smif dine løg og lage i et sylte glas og lad dem køle af før du indtager dem som løgslik. Haps
Egenskab: Glutenfri, Uden æg, Uden mælk, Vegansk, Vegetarisk

Skriv en kommentar

Close
Close