Hjemmelavet chilisauce med habanero chili

17
0 af 0 votes

Hjemmelavet chilisauce med habanero chili

Antal 1 portion

Ingredienser

  • 2 stk habanero chili (gule eller røde)
  • 1 stk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk peberfrugt (gul eller rød)
  • 1 æble
  • 2 dl vand
  • 1 dl æbleeddike
  • 1/2 tsk salt
  • olivenolie (til stegning)

Sådan gør du

  • Grøntsagerne renses og hakkes groft.
  • skræl æblet og frigør det fra kernehuset, skæres i tern.
  • Steg alle grøntsagerne af i olivenolie i en gryde, indtil de er gyldne.
  • Tilsæt salt.
  • Hæld eddike på og lad det bruse af.
  • Hæld vand på så det dækker og lad det simre i 5-10 minutter.
  • Blend det hele sammen til en homogen masse, og hæld på glas eller i en beholder.

Tips

Denne hot sauce holder sig virkeligt længe på køl, eftersom eddike og habanero chili konserverer produktet.
Kategori: Tilbehør
Køkken: Mexicansk

Skriv en kommentar

Close
Close