Hot Sauce med habanero chili

DKK 35,00

Nettovægt: 120 g
Økologiske råvarer

Kategori:
Facebook Twitter Pinterest

Beskrivelse

Min hot sauce med habanero chili er kulminationen på mange års frustrationer, over de enormt mange dårlige hot sauces der findes på markedet.

Min rejse med hot sauce begyndte – som for mange andre – med Tabasco. Det er en begyndersauce, og den er mest af alt bare en eddike med lidt stærkt i, hvilket synes at være fællesnævneren for de fleste konventionelle hot sauces på markedet. MEN… ikke denne hot sauce! Denne sauce smager intenst af habanero chili, og har en frugtige og floral smag, og så har den styrke… som kommer snigende!

Den er hverken druknet i eddike eller surhedsregulerende midler, men byder til gengæld på mange smagsnuancer. Rød peberfrugt, løg og tomat er med til at gøre denne habanero hot sauce til en sød, afrundet og velsmagende oplevelse.

Habanero chili hot sauce giver dine æg et ekstra pift!

Jeg bruger min habanero hot sauce – ligesom Beyoncé – på det meste af min mad, dog ikke på den dansk husmandskost. Jeg vil især gerne give en lille chili anbefaling videre fra mit søndagsmorgenbord: Blødkogt æg med habenero chili sauce og havsalt… det er en sikker vinder!

Ingredienser:


Tomat, habanero chili, rød peberfrugt, zittauerløg, hvid balsamico, salt, vand og sukker.

Næringsindhold pr. 100 gram:


Fedt: 0,1 gram (heraf mættet fedt: 0 gram)
Kulhydrat: 15 gram (heraf sukker: 4 gram)
Protein: 3,5 gram
Salt: 1,5 gram

Yderligere information

Vægt 0.35 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Close
Close