Vejsidebodens brunsvigercreme med smurte brød

Den korte historie om Vejsideboden

I sommeren 2017 fik en idyllisk landsby ved Sydkysten på Sjælland en lille rød vejsidebod. Med den fulgte en nybagt familie og en kok på barsel. Baghaven sprudlede med hyldeblomster, bær og grøntsager, og kokken så ingen anden udvej, end at sylte sig ud af det grønne overflod. Den røde vejsidebod havde alt, lige fra sylteprodukter til dressing. Sommeren gik, som den plejer, på hæld, boden gik på retræte og livet gik videre. Nu har livet igen taget en drejning, og det samme har Vejsideboden. Den er klar i en ny udgave, som webshop univers med produkter og opskrifter. Med vejsideboden håber jeg – kokken bag projektet – at vise hvor alsidige syltevarer kan være, når de er lavet med eminent håndværk og hjerteblod.

Mine 3 personlige favoritter fra Vejsidebodens butik

Sådan køber du produkter hos Vejsideboden

Levering: Det er muligt at få bragt med fragt, produkter her på siden kan nemlig blive leveret med DAO, til den pakkeshop der ligger nærmest dit hjem. Når du har afsendt din bestilling, skal du overføre beløbet til min MobilePay, hvorefter jeg bekræfter din betaling og sørger for at få sendt dine varer afsted hurtigst muligt.

Afhentning: Boden har fået lidt større armbevægelser, og er derfor rykket op ad indkørslen på Solrød Byvej 46 – 2680 i Solrød Landsby, hvor du nu finder boden bag buen. Vejsideboden er åben for alle, og du kan frit komme forbi og købe produkter fra boden. Betal med MobilePay til mit nummer: 26 29 81 26.

Close
Close